Absență

Bună oameni frumoși, nu ne-am mai auzit de ceva vreme, oh, îndelungată absență. Am creeat câteva postări în avans pentru a mă asigura de conținut săptămânal, deși, timpul meu s-a oprit făcând loc unei oboseli persistente, care nu îmi mai permitea să mă ocup de lucrurile obișnuite ori, să îmi continui rutina. Nu am să vă cer iertare, dar aș dori să vă mulțumesc din suflet că ați continuat să intrați, să fiți curioși de noi postări și idei care nu mai apăreau, că nu ma-ți uitat, că nu ma-ți lăsat în urmă.

Pot să vă spun că timpul nu a fost risipit ori pierdut, iar experiențele, marea majoritate, au fost și acestea plăcute, chiar utile. Am reușit să cresc, să mai maturizez puțin această minte visătoare pentru a mă putea întoarce revigorată spre voi. Îmi doresc cuvintele să curgă șiroaie în timp ce degetele să-mi atingă rapid literele de pe tastatură, aș vrea ca frazele să curgă lin, idee cu idee, nu încâlcite asemenea părului meu dimineața. Am planuri și idei noi, pe care, cu timpul aș dori să le împărtășesc cu voi, să schimbăm opinii și să interacționăm mai mult.

Am avut ocazia să cunosc oameni noi, mulți, foarte mulți! Am putut să îi observ, să leg prietenii cu unii dintre aceștia, ceea ce mă face fericită, căci, mi-am dat seama ce pot face momentan, lucru care mă va schimba pe termen lung. Îmi voi dezlega limba, ușor, cu timpul din ce în ce mai mult și nu voi mai sta doar să privesc și să observ, voi scoate la lumină părerile mele și lucrurile în care cred fără pic de resentiment și fără a mai aștepta practic o aprobare care nu va apărea nici pe viitor. Vreau să dau frâu liber gândurilor ce-mi cutreieră mintea neîncetat, vreau să nu îmi pară rău pentru lucrurile pe care nu le-am făcut, pentru cuvintele pe care nu le-am rostit și voi începe să trăiesc, în adevăratul sens, căci, ceea ce mă face să mă simt împlinită, este descoperirea continuă, în toate sensurile existente.


Nu în ultimul rând, aș dori să îmi anunț participarea la November Notes în Social Media 3.0 ce va avea loc la Timișoara în data de 23 Noiembrie, adică în această Vineri pe care o aștept cu mare nerăbdare, emoții și fluturi neastâmpărați ce se zbenguie de fiecare dată când mă gândesc la acest eveniment. Desigur că voi împărtăși cu voi tot felul de poze și întâmplări, dar asta abia în următoarea postare. Până atunci…

 

This article has 12 comments

 1. Dream big little girl Reply

  O pauza e mereu binevenita pentru a ne reintoarce cu forte proaspete:)

 2. Ioana Chirita Reply

  „Absenta” asta a fost prezenta si la mine de cateva ori. Dar mereu m-am intors cu forte proaspete si idei multe si bune. E bine sa se mai strecoare si cate o pauza pentru a fi eficient in ce faci. 🙂

 3. Gerlinde Iuhasz Reply

  Știu exact la ce te referi. Și eu am revenit după o lungă absență. Dar uneori pauzele acestea sunt bine venite și te ajută să revii cu forțe proaspete și idei cu duiumul.
  Bine ai revenit. Și ne vedem la Timișoara 😉

 4. daiana Reply

  Pauzele sunt mereu binevenite mai ales daca stii ca numai asa iti incarci bateriile. Frumos articol, il astept cu nerabdare pe urmatorul.

 5. Georgiana Reply

  Si eu am perioade in care simt nevoia sa iau o pauza de la blog, sa ma deconectez un pic de la tehnologie. Ai ales niste cuvinte tare frumoase ca sa iti de scrii aceasta absenta😊 Bine ai revenit! 🤗

 6. Andreea Goia Reply

  Te inteleg perfect cand spui ca uneori e nevoie de o pauza pentru ca inainte de toate trebuie sa fim sanatoase ca sa reusim sa avem rezultatele dorite.
  Ma bucur sa citesc ca ti-a priit pauza si ca ai revenit cu forte proaspete.

 7. Camelia Reply

  Ce dragut ai descris aceasta „absenta”! Abia astept să văd cu ce ne surprinzi in următoarele articole! :* pupici si bafta mai departe!

 8. Madalina Oros Reply

  E bine cateodata sa luam o pauza de la tot si toate si sa ne regasim motivatia si energia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *