Acțiunea de a înșela

Am citit destul de recent, un subiect trist și anume: înșelatul. Persoana care a avut de suferit, privea totul ca pe un mod în care omul pe care îl iubea încerca să o distrugă cu orice preț. Este de înțeles, treci printr-o ruptură, supărare, o depresie, deși este cam absurd să privești lucrurile în acest mod. Iar după, această persoană, a reușit să treacă peste această perioadă întunecată și să își găsească pe altcineva, ca mai apoi să se întoarcă în brațele celui care i-a frânt inima pentru a o abandona din nou. Subiectul este mult mai complexe de atât.

Este mult mai bine să vorbești | Poți citi un articol similar aici!

Cum poți să faci un astfel de lucru? Renunți la fericire pentru ceva ce pare bun și promițător doar pentru a te întoarce apoi în mica ta lume neagră? Te-ai gândit măcar la persoana pe care TU ai ajuns să o abandonezi? Te-ai gândit vreodată cum s-a simțit?


Da, cel mai urât lucru este să înșeli, asta este părerea mea. Dacă ști că nu poți rezista tentației sau te-ai îndrăgostit de o altă persoană, atunci ar trebui să fi sincer cu actuala ta jumătate. Este de prost gust să fi cu o persoană care îți este alături și are sentimente puternice pentru tine, în timp ce tu stai și te gândești în tot acest timp la noul om apărut în viața ta.


Cineva mi-a spus că ești mai predispus să înșeli dacă te afli într-o perioadă plină de tensiune și stres.


„Te iubesc!” | Poți citi un articol similar aici!

Stresul poate apărea și din cauza unor lucruri pe care le face persoana de lângă tine, în acest caz persoana cu care îți împarți inima. Dar totuși, nu o văd ca și o scuză! Vrei să nu mai fi stresat? Ei bine este atât de simplu… vorbește despre ceea ce simți! Acea persoană nu are de unde ști care sunt lucrurile care te preocupă sau îți crează neplăceri dacă nu spui aceste lucruri cu voce tare.

 

This article has 2 comments

  1. Pingback: Relație, timp și fericire | Amellia

  2. Pingback: Despre despărțiri | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *