Ai iubi un om ca tine?

Deci… ai iubi?

În cazul în care nu o faci, există lucruri vizibile sau invizibile într-un mod negativ referitor tine și la cum ești tu.

Dacă nu-ți poți oferi dragoste proprie, înseamnă că mai ai de lucru la tine, la persoana ta, la înfățișare, la criteriile care te definesc. Pe scurt, trebuie să investești în tine! Aici nu mă refer la o sesiune de shopping nebunească pentru schimbarea întregii garderobe.

Începe simplu, încearcă să îți cunoști atuurile și defectele, nu doar cele ale modului în care arăți, ci modul încare te comporți, modul în care vorbești, te exprimi.

Nu ai neapărată nevoie de un model în viață, dă-ți seama ceea ce dorești tu personal de la tine, cum ești, unde vrei să ajungi pe baza propriei tale gândiri, concepției tale fundamentale. (Ultima parte pare ceva ca scos dintr-o carte, este puțin amuzant)

Petrece timp de calitate cu tine, îngrijește-te, mergi la un film, ieși la alergat sau mergi la sală dacă acestea te fac fericit, citește, răsfață-te cu acea baie fierbinte plină de spumă, dute la masaj și mănâncă acea prăjiturică care îți face cu ochiul. Pe scurt, fă ceea ce îți place. Acesta nu este timp pierdut, ci o investiție pe termen lung.

Pregătește-te de schimbare, căci, cu timpul vei fi tot mai aproape de persoana care dorești să fi. Nimic nu va avea efect instant din cauză că totul are propriul ritm, trebuie doar să ai răbdare, “vechile obiceiuri mor greu”.

Toate acestea rămân la alegerea ta în final, dacă te accepți cum ești, sau pur și simplu te transformi în ceea ce ai vrut meru să fi. Ori poate greșesc și te poți aprecia fără acestea, dar este modul în care gândesc despre acest subiect și sunt liberă să îl exprim liniștită aici. Voi ce credeți?

This article has 1 comment

  1. Pingback: Ocară | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *