Articolul #100

Aceasta este o zi destul de importantă pentru blog, pentru mine în principal, căci în această zi și cu acest articol trec peste un prag și ajung la numărul de trei cifre. Exact, astăzi sărbătoresc postarea cu numărul 100! Sincer sunt foarte fericită și mândră că am ajuns până aici, desigur, nu a fost ușor, o pană de idei mai pune câteodată bețe în roate programului, dar apreciez foarte mult faptul că unii dintre voi mereu veniți cu câte o întrebare care mă stimulează, mă face să trec peste un astfel de impas și de aceea ador că vă pot veni în ajutor cu părerea mea.

Acesta este locul meu, al gândurilor, al destăinuirilor și mă bucur că pot spune: „am crescut”. Aici îmi pot vedea foarte bine diferențele, diferențele dintre prezent și trecut, evoluția în ceea ce mă privește, atât maturitatea, cât și modul de exprimare. Știu că poate am un conținut destul de amestecat, plin de… ei bine, orice, dar eu pur și simplu scriu ceea ce simt legat de toate subiectele din mintea mea, ori cele din sufletele unora dintre voi.

Aceasta nu este o postare obișnuită, nu am de gând să creez din acest articol o mică nuvelă și nici nu am ținut să-mi expun părerea despre un subiect sau altul, azi, azi doresc doar să vă mulțumesc pentru tot acest timp în care ați intrat aici, în acest micuț “univers paralel” al meu în timp ce începem acest nou capitol împreună.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *