Azi este despre noi

Un început timid, prima întâlnire aducând alături de ea parfum de trandafir și o plimbare sub stele. Încă mă amuză unele lucruri, de la început și până în prezent. Întâlniri memorabile, simple plimbări sub cerul întunecat și discuții despre universul vast și posibilitățile acestuia.


Timpul trece, iar alături de el, eu încă mă aflu lângă tine. Ziua asta este despre noi, despre timpul petrecut împreună.


Am trecut peste suișuri și coborâșuri împreună, indiferent dacă la început poate nu am fost în totalitate de acord unul cu celălalt, deși, lucrul important este că am continuat să înaintăm. Am crescut alături de tine ca persoană, am reușit să mă maturizez câte puțin și m-ai făcut să gândesc când îmi ofereai mai multe perspective, posibilități. Simt că ai mai crescut și tu, suflet tânăr și plin de viață captiv în corpul unui adult cu responsabilități, presat și preocupat de grijile viitorului.

Cu drag îți măngâi obrazul, ți-l cuprind în palma mea mică de fiecare dată când sclipirea din ochii tăi dispare printre zecile de gânduri ce te țin înlănțuit ca să îți ofer confort, dar și certitudinea că voi fi și în viitor alături de tine, gata să te strâng la piept atunci când ai nevoie de alinare.

Nu mă pricep la cuvinte, dar nici tu. Pot spune că multe lucruri ne fac diferiți, după cum ai spus și tu odată de mult, dar sunt lucruri care ne țin uniți, lucruri care țin de noi ca persoane din toate punctele de vedere.

Timpul este relativ, dar, nici un infinit de ani nu m-ar putea plictisi de tine.

Ești aici, mai mereu gata să spui ce lucruri interesante ai mai aflat, sau cât de bine și în ce mod ai rezolvat problema. Ma uit la tine când vorbești, uneori pari atât de pasionat de ceea ce spui, în timp ce buzele pline ți se mișcă frumos până și când zâmbești.

 

This article has 1 comment

  1. Pingback: Acțiunea de a înșela | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *