Balul Primăverii

În data de 27 Martie a avut loc Balul primăverii, un eveniment așteptat de noi, tineri liceeni, fiind ultimul bal al acestui an școlar (sau poate… cine știe?), pregătindu-ne din timp, atât noi cât și organizatorii, pentru că acea noapte să fie cât de spectaculoasă pe atât de distractivă. Seara începe prin concursul care avea să desemneze Miss-ul și Mister-ul acestui bal (m-am bucurat văzând că una din prietenele mele a câștigat, iar cealaltă luând premiul pentru „Cea mai frumoasă ținută”- sunt mândră de amândouă), continuând cu aducerea unor doi tineri cântăreți din Timișoara și terminându-se cu mult dans (asta presupune ajungerea mea acasă la ora 4 dimineața trântindu-mă în pat și adormind aproape instantaneu).

Ziua a început normal, ca oricare altă zi de școală, trezit de dimineață, mers la școală apoi întors înapoi acasă. Normal până acum, nu? După care puțină relaxare, un film, și tot așa. Mai târziu mergând la una dintre prietenele mele pentru a-mi aranja părul și machiajul, pregătiri obișnuite și nimic care să pară ieșit din comun. A durat în jur de trei ore pentru ca ea să îmi finiseze acele bucle mici cu ajutorul unui creion. Mulțumesc încă o dată!

Chiar dacă mi-am pregătit mintal ținuta încă din timp, am avut parte de mici surprize, cum ar fi alegerea pantofilor și a accesoriilor (cu 10 minute înainte de plecare) deoarece sunt o micuță uitucă iar vremea nu era una favorabilă, deși mă bucură faptul că am avut ocazia să îmi iau rochița mea albă, simplă,pe care abia așteptam să o port, fiind una dintre preferatele mele, atât de drăguță și lejeră (pentru genul de persoană ca mine căreia nu îi place să stea locului) fără să pară nimic spectaculos (din punctul meu de vedere).

Oricum, nu am ajuns niciodată la timp, mai ales la acest gen de evenimente cum ar fi balurile.

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *