Boboci, înfloritori boboci

Ajungem să creștem, să ne transformăm din niște boboci dornici de cunoaștere în ceva superb, ceva ce nu poate fi descris. Ajungem în acest proces de transformare să simțim tot felul de sentimente ce conduc spre noi cei de la final. Dragoste, ură, invidie, nemulțumire, mânie, timiditate, bucurie, tristețe, toate acestea fac parte din viața noastră din momentul în care ajungem să gândim noi înșine, să avem propriile noastre păreri și concepte care să ne definească.

          De noi va depinde acum ce anume vrem de la viața noastră, dacă vrem să avem parte de sentimente pozitive sau nu. De ce să ne construim existența pe sentimente negative, când de fapt, cel mai important ar fi să ne bucurăm și să o trăim cât avem parte de ea. Cu toții avem vise, sunt sigură de acest lucru, și sunt sigură ca vrem să reușim, să avem satisfacția că am realizat ce ne-am propus. Dar nimic nu se întâmplă fără muncă. Nu ar trebui sa ne construi viața pe principiul „trebuie să fiu fericit„, ar trebui să ne bucurăm de fiecare moment, fie el bun sau rău, nu să ne planificăm fericirea.

          Crescând ajungem să ne dăm seama cine suntem noi, cine vrem să fim, ce vrem să facem, cum să ne trăim viața și cum să ne bucurăm de ea. Am încredere în voi că vă veți găsi calea cea mai bună pentru fiecare în parte.

Ce alegem este ceea ce ne definește, și sunt de acord cu acest lucru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *