Ce ai face?
          Ce ai face dacă ai putea să schimbi un lucru în viața ta?

         Ai deveni mai bun? Ai ajuta oameni care au nevoie? Ai lupta pentru protecția mediului? Sau… oare ai încerca sa ajungi pe o altă scară socială, mai înaltă decât cea pe care te afli la nivelul actual?

         Nu mă lăsați să ghicesc căci nu ma prea pricep, dar am o vagă impresie că ar fi vorba despre ultima schimbare menționată.

În societatea actuală pot spune că suntem controlați exclusiv de bani. Muncim toată viața pentru a îi avea, muncim pentru un trai mai bun, muncim pentru a avea ce pune pe masă, pentru a ne satisface nevoile. Nu spun că a fi o persoană înstărită din punct de vedere financiar este un lucru rău, dar niciodată să nu uităm de unde am plecat. Ar trebui să ne gândim la asta, căci sunt atât de multe în lumea asta pentru care ar trebui să luptăm, să ne exprimăm opinia, să arătăm că orice lucru e posibil dacă credem că se poate realiza.

          Banii nu ar trebui să însemne totul, căci totul ar trebui să însemne familia.

        Unde este fericirea de a trăi, adrenalina încercări unor lucruri noi, liniștea? Unde este mulțumirea de sine?

       Ar trebui să fim mai cu băgare de seamă la ceea ce ne înconjoară, ar trebui să renunțăm la vulgaritatea adusă de aceste timpuri, de urâciune și invidie. Ar trebui să începem să trăim așa cum ar trebui, în armonie cu oamenii, în armonie cu natura și pământul.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *