Ce apreciezi cel mai mult?

Persoana din fața ta, ce apreciezi cel mai mult la aceasta? O sorbi din priviri. Chipul luminos, machiajul fin, frumusețea-i naturală, mersul mlădios și trupul subțire, toate acestea te atrag, este evident, te lași absorbit de prezența-i impunătoare pe care o lasă în mintea ta și te duci să îi vorbești iar apoi deschide gura…

Aspectul nu ține loc personalității

Înfățișarea nu este un înlocuitor, te încântă vizual și îți aprinde călcâiele, dar dacă doar aceste lucruri le are de oferit, doar acestea rămân. Frumusețea nu înseamnă personalitate, caracter.

Aspectul nu înlocuiește conversația

Începi să vorbești despre lună și stele, înverșunat, iar ea se uită la tine mirată și nu înțelege, așa că aprobă încurcată ceea ce îi spui, tot ceea ce îi povestești. Realizezi apoi că nu ai despre ce să vorbești cu această persoană, deși încerci, aduci în discuție diverse subiecte, te consumi, dar pare că aceasta nu are păreri proprii, așa că unde este contradicția, conexiunea? Devine epuizant.

Aspectul nu înlocuiește dezvoltarea

Limitarea, este agonizantă asemeni unei alegeri neinspirate, iar ceea ce poți înțelege este că trebuie să îți întreci limitele, să acumulezi mai multe cunoștințe. Orice persoană pe care o cunoști, te ajută într-un anumit fel să crești, să-ți dezvolți intelectul. Devi cea mai bună versiune a ta prin conversațiile pe care le porți, pro și contra, împărtășind idei.

Aspectul nu înlocuiește bunul simț

Încerci să te apropii de ea, ești emoționat mergând împleticit și te fâstâcești vorbindu-i, iar ea, te observă, știind că ești așa din cauza acesteia, pregătindu-și setul de replici prin care să te domine și să te facă neânsemnat prin cuvinte și gesturi care dor. În timp ce pășești cu pași greoi, dărâmat, te simți rece. Tot ceea ce poate face ea este să râdă. Jenant.


Într-adevăr, un aspect fizic frumos este de apreciat, chiar plăcut de observat prin ochii ambelor sexe, dar nu acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat, nu acesta „te face” o persoană respectabilă. Ce este cel mai important pentru tine, din propria-ți perspectivă?

This article has 1 comment

  1. Pingback: Despre prietenie, conversație și destăinuiri | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *