Comic Con?

După cum bine știți unii dintre voi (cei de pe Facebook și Instagram) am fost în București în perioada 24-26 Mai pentru East European Comic Con, pe scurt Comic Con sau eecc.

Am făcut o mulțime de poze și dacă ești curios, poți vedea unele dintre ele pe Sorry I m creative (blogul inițial pe care îl folosesc acum pentru publicarea fotografiilor).

Cum s-a desfășurat evenimentul?

Ei bine, putem împărți „conținutul” evenimentului între corpurile A și B (1, 2, 3).

În sala rotundă, A, exista o anume discuție liberă cu actorii invitați, microfonul era pregătit și gata să vă facă auzită întrebarea. Să nu uităm că aici aveau parte și concursurile de cosplay solo sau de grup, care sincer, te fac să privești fără încetare, o adevărată încântare.

În sălile B era mare forfotă, toate lucrurile la care te poți gândi, poți percepe totul ca un festival. Mulțimea de standuri și de lucruri pe care le poți cumpăra sunt multe de la brelocuri, până la căni, urechiușe pufoase, figurine și plușuri care întruchipează personaje animate sau de film. Aici se ținuseră și sesiunile de autografe și poze cu actorii.

A fost realizat și un mini Street Food situat lângă clădirea B unde aveai de ales dintre diferite feluri de mâncare. De exemplu de la burgeri cu carne de rățușcă sau vită, până la deserturi care mai de care mai spectaculoase. Un adevărat festin!

Ce te-a impresionat cel mai mult?

Sincer… absolut totul. Prietenul meu spune în schimb că a fost ok și că au existat niște probleme de organizare, dar eu am fost atât de absorbită de atmosferă, încât nici nu am observat aceste lucruri, pur și simplu am absorbit și asimilat totul din jurul meu, momente, persoane, costume, bună dispoziție, chiar și în prima zi, când o ploaie care a realizat piscine olimpice pe străzi ne-a ajutat să ajungem la eveniment cu pantofii uzi.

A existat vreun actor care te-a impresionat?

Cu siguranță! Prima dată când am văzut acest actor a fost în serialul Spartacus, dar ca și în serial, Manu Bennett se pricepe să facă atmosferă și în fața publicului. Pot spune sincer că se pricepe să comunice cu oamenii și că este deschis cu aceștia și curiozitățile lor.


Aștept cu nerăbdare să particip și la alte ediți, este cu adevărat o atmosferă molipsitoare care te face să te simți liber, zburdalnic. Am să las mai jos una dintre pozele făcute, totuși, am conținut pentru toată săptămâna pe Instagram, be ready!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *