Crede în tine
          Ai încredere în tine, doar tu ești în măsură să ști ce anume este bine pentru tine, ce anume te face fericit sau îți provoacă rău. Nimeni nu ar trebui să te facă să îți schimbi opinia, părerea ar trebui să fie a ta și doar a ta. Dacă ajungi într-o situație delicată doar tu vei ști ce ai cu adevărat de spus, ce ai cu adevărat de făcut.

          Ai încrede în propria ta putere și judecată. Ai încrederea că poți reuși tot ce îți propui, apoi luptă, luptă cât de mult poți. Învață să te iubești, să te accepți exact așa cum ești. Fiecare dintre voi sunteți unici, niște suflete minunate care pot schimba atât de multe în acestă lume.

          Am ajuns, din păcate, în punctul unor vremuri înșelătoare, unde pentru a fi remarcat trebuie să renunți la umanitate și să descurajezi, să minți, să rănești, să distrugi spirite, toate doar pentru a te putea ridica peste cei frânți din cauza cuvintelor jignitoare, a moralului scăzut și sentimentul că aceștia sunt niște nimicuri în această lume. Ne bazăm prea mult pe părerile celorlalți, păreri care vin mereu contra noastră și nu în ajutorul nostru. Încercăm să ne ridicăm pe spatele altora, încercăm să scăpam de vină, de urâciunea lumii punându-i pe alții în fața noastră ca scut.

          Dar nimeni nu simte nimic? Nu simțim rușine?

          Rușinea de a pune pe altcineva să ne rezolve treburile murdare, rușinea de a ști câtă suferință au avut parte acele suflete de care ne-am folosit fără ca măcar să clipim.

          Nimeni nu ar trebui să se lase rănit de niște cuvinte ale unor oameni care ne doresc răul, care doresc ca noi să eșuăm. Acele cuvinte, gesturi, fapte, nu ar trebui să ajungă la noi, căci noi suntem singuri care ne cunoaștem cu adevărat, doar noi suntem cei care înțelegem cu adevărat de ce suntem capabili.

Explicația replicilor | Poți citi restul articolului aici

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *