Am cumpărat acest produs din cauză că îmi părea cunoscut, un ambalaj frumos si colorat care îți prezintă din start efectele sale și pe care scrie frumos “Cellufight! Elmiplant”

Nu pot să spun cu exactitate dacă și-a făcut sau nu unul dintre efectele depre care scrie, anume că după 4 săptămâni poți fi cu 2 centimetri mai îngustă în jurul coapselor și îmi pare rău pentru acest lucru, dar nu am început a scrie acest articol pe degeaba! Poate este o idee bună să spun, ori, poate nu este, dar am avut o perioadă în care am pus pe mine mai mult de cât mi-aș fi dorit,astfel că am căpătat acele mici lini vineți ce îmi brăzdau pielea coapselor, să nu mai spun de aspectul cojilor de portocală. L-am folosit o perioadă scurtă, cam 5 zile pe săptămână și am observat ca vergeturile mele erau aproape invizibile! Sunteți șocate? Eu încă sunt după atât de mult timp!

Ceea ce trebuie să menționez însă, este că un efect mai puternic și rapid apare în privința cremei, nu a gelului. Ce-i drept, crema nu a intrat în piele la fel de rapid, asemenea gelului, dar nu mă deranjează acest lucru nici acum și sper că nu îl veți considera nici voi un impediment în caz că doriți să îl încercați. Crema, este destinată masajului anticelulitic, stimulând microcirculația cu efectul termo-activ, având în compoziția sa guarana, alge marine și piper negru.

Story time: Când l-am aplicat pentru prima dată, cred că pot spune de când l-am cumpărat, eram relativ sceptică și totuși, speram la anumite rezultate. Ajunsă acasă eram nerăbdătoare să îmi încerc noua achiziție, așa că mă fac comodă și încep să aplic din conținut pe piele, masând ușor în suprafețe mai mari sau mai mici. Am simțit cum mă încălzeam, ca și când aș fi stat rezemată de un calorifer fierbinte iar pielea a început să se înroșească, deși nu a fost deranjant ci chiar destul de interesant și plăcut. Probabil ar fi trebuit să fiu îngrijorată, dar citisem și aflasem despre aceste efecte înainte, din instrucțiunile aflate pe spatele tubului colorat.

Sincer, acest lucru m-a ajutat foarte mult. Țin să menționez că acest articol nu este nici reclamă, nu este nici sponsorizat, ci este pur și simplu, una dintre experiențele mele proprii pe care am decis să o împărtășesc cu voi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *