De la A la Z – aleriM!

În această zi am să vorbesc despre o persoană care mi-a făcut toate momentele speciale mult mai frumoase prin diversele piese vestimentare care mă acompaniază și acum.

Încă din copilărie am avut parte de lucruri unice și frumoase, de la rochițe până la paltonașe minunate. Îmi amintesc și acum de corsetul albastru cu bretele, rochița înflorată purtată înainte de intrarea în liceu și de cea purtată la balul bobocilor, fustele simple sau colorate ori carouri. Apreciată pentru o aparența fină a materialelor ce îmi acopereau trupul, culorile neutre sau electrizante îmbătau privirea în timp ce mă scoteau afară din comun iar modelele făcute după formele mele, evidențiau faptul că acestea îmi vin mănușă.


Creativitatea este nemărginită.


Pe site-ul acesteia, aleriM’s diary cât și pe canalul de YouTube puteți găsi o gamă largă de articole în care se vorbește despre îmbrăcăminte, modul în care se pot face tiparele și explicați despre cum se coase. Dacă ești începător și interesat despre astfel de lucruri te invit să arunci un ochi pentru a te convinge că merită, dar, în caz că aceste lucruri nu fac parte din domeniul de activitate sau hobby-ul tău, ai și alte opțiuni: poți învăța diferite rețete culinare, diverse articole, gânduri, scurte povești, tricotaj, croșetat dar și modele tradiționale românești. Puteți afla mai multe și de pagina de Facebook Novice unde veți putea fi ținuți la curent în legătură cu apariția unui nou conținut video sau de pe blog.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *