Despre despărțiri

Despărțirile pot fi dureroase, dar mult mai rău ar fi să ajungi în situația de a fi sau a te simți lăsat de izbeliște, așa că cea mai bună modalitate ar fi să vorbești cu persoana de lângă tine despre problemele voastre, răcirea voastră și să constatați împreună dacă această relație merită salvată și dacă amândoi sunteți dispuși să munciți pentru aceasta împreună. Da, sunt multe sentimente implicate și timp investit pentru tot ,dar în ciuda a toate acestea, ar trebui să îți dai seama că este mai bine pentru tine, pentru voi. Nu poți continua dacă ești singurul care dorește acest lucru și încearcă să facă lucrurile ca la început. Eu sunt de părere că, atunci când o relație încetează să mai meargă, cei implicați ar trebui să spună stop.

Acțiunea de a înșela | Poți citi un articol similar aici!

Există destul de multe posibilități de încheiere, asta depinde și de modul în care cei implicați o rezolvă.


Cel mai bine ar fi după o discuție serioasă, calmă, civilizată, ca celălalt să realizeze ceea ce simți tu, gândurile pe care poate nu le-ai spus. De aici lucrurile se pot schimba.

  • Îți va spune că lucrurile se vor îndrepta și va mai cere o altă șansă, iar tu poți să accepți sau nu, este alegerea ta, dar un lucru este sigur: dacă neînțelegerile continuă veți ajunge din nou la aceasta conversație.
  • Poate deveni violent, posesiv, agresiv, spunându-ți că nu poți pleca, că nu te va lăsa. Eu privesc temătoare un moment ca acesta, nu este de glumit, nu este de joacă! Lucrurile pot deveni mai rele acum că știe dorința ta de a pleca, iar acest lucru nu poate rămâne așa. Nu ezita să ceri ajutor într-un asemenea caz.
  • Vă puteți certa aprig, aruncând spre celălalt cuvinte vulgare printre urlete de supărare și stres.
O relație înseamnă mai mult | Poți citi un articol similar aici!

 

Indiferent de acestea sau altele, în această situație trebuie să te gândești în primul rând la tine, la ceea ce vrei de la viață și modul în care ai vrea să fie aceasta chiar dacă te afli într-un întreg. Tu îți faci viața, cel de lângă tine ți-o completează.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *