Despre

Bună, numele meu este Camelia și mă bucur că vrei să afli ceva despre mine drag cititor. Sunt născută în Timișoara, județul Timiș în data de 22 Mai.

De mică a fost pasionată de pictură și îmbrăcăminte, furând adesea acele mamei pentru a îmi pune în plan conceptul pe dragele mele modele, păpușile, pe scurt, nu aveam nici o legătură cu scrisul deși eram un copil iubitor de povești și creativ.

În primul an de liceu am început să dau semne spre această nișă când colegele îmi complimentau modul meu de percepție, alegerea cuvintelor și astfel de lucruri, numindu-mă micul Eminescu, amuzant fiind că nu aveam afinitate cu poezia ci cu scrisul creativ.

Mama, având un blog și ea, mă sfătuiește să dau frâu liber scrisului, oferindu-mi ajutor la nevoie. Eram sceptică și mă gândeam că nu voi reuși, că voi fi pusă la colț de păreri și rușinată. Nu știu exact cum a început, dar ceva s-a întâmplat, ceva ce m-a făcut să îmi doresc acest lucru cu disperare, astfel că, am început să caut un nume care avea să mă definească pe mine și ceea ce aveam să fac. Astfel, am pornit la drum.

Acum însă, mă regăsesc cel mai bine în această lume, sunetul tastelor, ideile care-mi curg șiroaie, susținere, atât de satisfăcător încât nu cred că voi putea să părăsesc vreodată aceste lucruri!