Despre

Bună, numele meu este Camelia și mă bucur că vrei să afli ceva despre mine drag cititor. Sunt născută în Timișoara, județul Timiș în data de 22 Mai.

Am început un blog la ideea mamei mele, iar după mult timp, bătăi de cap pentru un nume bun, o temă și așa mai departe, am ajuns să desfășor această activitate, ajungând să fie unul dintre modurile cele mai plăcute de a îmi petrece timpul. Inițial, primul blog făcea parte din blogspot, dar, după doi ani în care am publicat nici prea mult dar nici prea puțin, am decis că trebuie să fac acest lucru mai serios. Am cumpărat numele pe care îl cunoașteți acum și domeniul pe care îmi fac activitatea.

Un lucru amuzant este că din primul an de liceu colegele mă numeau micul Eminescu, iar stând acum să mă gândesc mai bine nu avea acest lucru nici o legătură cu ceea ce făceam, căci, mie îmi plăcea să creez personaje și să scriu. Sunt o persoană ca oricare alta, trecută cu puțin de frumoasa vârstă a majoratului, cu vise pentru oameni, cu dorința de a împărtăși gândurile ei cu persoanele dornice să îi citească cuvintele. O adolescentă curioasă despre lume și dornică să cunoască tot ce este în jurul ei. Un copil cu vise.