Etape de metamorfoză
          Cu terminarea liceului realizez teama care îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai mult (şi nu din cauza bacalaureatului) în sufletul meu, teama că va trebui să dau piept cu viaţa din cauză că această minunată etapă numită adolescenţă se încheie. Teama de viitorul incert fără pic de semne ajutătoare mă nelinişteşte. Mă gândesc şi la lucrurile bune dar şi la cele rele când îmi imaginez viitorul din actualul punct în care mă aflu.
 

          Presupun că orice persoană a avut astfel de gânduri în momentul în care viaţa lui pare să ajungă la o răscruce. Oare asta înseamnă terminarea perioadei copilăriei (adolescenţei) şi începerea etapei de om mare? Atât de multe griji pentru ceva ce se întâmplă cu fiecare secundă din viaţa noastră care trece. Ne gândim prea mult, sau cel puţin eu, în loc să lăsăm grijile de-oparte şi să vedem ce are viitorul rezervat pentru noi (prin asta nu vreau să spun că dacă îţi doreşti un anumit lucru nu trebuie să munceşti pentru acesta).

          M-i se pare un picuț haios să mă deschid astfel în fața voastră, dragi cititori despre care nu știu nimic (acum schițez un micuț zâmbet). Și totuși, îmi este mult mai ușor să scriu aceste gânduri, să le împărtășesc cu voi, căci poate unii dintre voi ați trecut prin aceste incertitudini, așa că un sfat mic nu face rău nimănui ba din contră, ar putea ajuta și pe altcineva.

 

This article has 1 comment

  1. Pingback: Sentimente negative | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *