Fluturi

          Știți momentul acela, când vedeți o persoană și simțiți o conexiune între voi? Acei renumiți fluturi în stomac apar, obrajii devin îmbujorați iar ochii sclipesc a…un sentiment anume. Lumea nu mai există, ci doar voi, felul în care vă uitați unul la celălalt este atât de intens încât restul lumii dispare iar ceea ce făceați până atunci este uitat.

Așa se simte dragostea? Așa ne dăm seama că este persoana potrivită? Tot ce este posibil. Te îndrăgostești de persoana care e, nu pentru că ar trebui să o schimbi să fie așa cum vrei tu. Urăsc să văd acești mici puștani care au impresia că la vârstă lor știu ce este iubirea. Doar pretind că o simt în timp ce hormonii le joacă feste și aleargă după iubirea vieți plângând apoi după despărțire (puteți citi mai multe AICI!)

          Pot spune despre mine că am o gândire cât de cât matură, atunci când vreau să o arăt desigur, și că până în prezent nu am simțit așa ceva. Este normal? Desigur. Cel puțin pentru logica și gândirea mea deoarece am o viață întreagă înainte pentru a îmi căuta persoana menită pentru mine. Sunt persoana căreia i se par drăguțe cuvintele „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți„, sunt o optimistă de fel și o fantezistă convinsă. Îmi place să citesc, mai ales momentele în care este descrisă clipa în care cunoști persoana și ori nu simți nimic la început ori simți totul, prima întâlnire, primul sărut, sentimente și momente, persoana iubită. Mă fac să mă simt atrasă de acest sentiment, pare atât de pur, de frumos.

         Am auzit că pe timpuri, fetele erau curtate, erau trezite noaptea din somn de pietricelele aruncate în geamul lor de către tinerii îndrăgostiți pentru a le asculta serenadele (deși cel mai ciudat lucru ar fi să îi vedem în colanți), totul era mai romantic pe atunci, mai sentimental și arătat într-un mod mai tandru, elegant, din punctul meu de vedere. Complimentate ori despre caracterul lor, fie frumusețea, fie inteligența de care dădeau dovadă. Așteptate cu câte un trandafir. În dragoste și în război totul e permis. Sunt sigură că ați mai auzit asta până acum. Ei bine să nu exagerăm, pentru că, știți, între dragoste și ură e un singur fir de ață.

          Am citit undeva că iubirea este aceea în care, nu ști pentru ce iubești acea persoană. Părerea mea asta e. Să fie așa ?

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

This article has 1 comment

  1. Pingback: Încă un punct pentru iubire | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *