Gânduri pentru 1 Decembrie

Ziua de 1 Decembrie este doar la câteva ore distanță și este așteptată de nenumărați români prin simplul fapt că este ziua Naționala a României, ziua în care se sărbătorește unirea Transilvaniei cu România. Nu voi vorbi despre evenimente istorice, politică și nici despre faptul că data acestui eveniment a mai fost schimbată înainte așa că vă voi lăsa cu un articol AICI dacă sunteți mai curioși, ci voi vorbi despre propriile noastre obiective turistice și faptul că am fi mai dornici să plecăm afară să vedem astfel de lucruri în loc de a le admira pe ale noastre.

Gânduri și gânduri trec prin mintea mea referitoare la faptul că ajungem să căutăm mai mult locuri de vacanță în străinătate și nu pe cele lăsate de către strămoși. Avem multe locuri frumoase pe care le putem vedea și totuși sunt niște motive elementare pentru care nu suntem dornici să mergem acolo.

  • În majoritatea cazurilor drumurile sunt pline de probleme, așa că nu sunt foarte mulți cei care doresc să își strice voit vehiculul.
  • Uneori aceste obiective nu sunt ținute într-o stare foarte bună, ceea ce este păcat căci putea fi ceva absolut minunat ochiului, ceva ce ar fi rămas multă vreme în mintea ta.
  • Vorbind acum despre locuri cum ar fi plaja și muntele, toți ajung să cunoască mai repede ceea ce este străin deoarece acelea se promovează mai mult și sunt îngrijite mai bine.

Știu că este un articol scurt și că acestea sunt doar câteva motive care ar trebui să dea de gândit, dar mă voi opri și vă voi lăsa să începeți pregătirile pentru ziua de mâine.

Am redactat și „Marea întindere albastră„, „Escapadă„, „Nopți sub cerul liber„, „Cetatea Devei și Castelul Corvinilor” în care puteți descoperi diferite locuri prin care am fost, despre care am povestit sau mi-am exprimat părerea. Vă aștept cu drag să „aruncați un ochi” și peste aceste articole.

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *