Hotarubi no Mori e

          Acest anime a fost scris de artista în manga Yuki Midorikawa, ca o poveste scurtă fiind publicată în Iulie 2002, iar în 2011 animația își face apariția având parte de un mare succes.

          Povestea ne prezintă o tânără fetiță pe nume Hotaru care s-a pierdut în pădurea mișunată de demoni după cum sunt vorbele sătenilor. Este găsită plângând de către salvatorul ei, Gin, cu care ajunge să aibă o strânsă legătură de prietenie indiferent de „natura lui fizică” dacă o pot numi astfel. El nu poate atinge oamenii, deși dorește acest lucru, căci va dispărea. Fiind un copil și neștiind cu siguranță dacă nu este un vis încearcă de mai multe ori la rând să facă acest lucru, să îl atingă, dar nu reușește, având parte și de unele cucuie, hihi.

          Hotaru decide să se întâlnească cu prietenul ei ,Gin, în fiecare vară a fiecărui an petrecut la bunicul ei. Relația lor de prietenie este foarte strânsă, timpul petrecut împreună fiind foarte prețios amândurora.

          Cu trecerea timpului relația lor se schimbă, devin mai maturi, devin prieteni îndrăgostiți unul de celălalt. Vara festivalului va deveni întâlnirea lor, dar și momentul cel mai trist de până acum. Acest anime este unul scurt, dar emoțional, simplu și foarte drăguț, un anime care va intra la suflet.

          Concluzia mea este că merită văzut, îți va încălzi sufletul, iar finalul te va face să plângi ca o fetiță.

  • Durată: 44 de minte
  • Genul animeului: Shoujo, romantic, dramă, fantasy

 

 

Dacă ați văzut acest anime vă aștept cu drag părerile!

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *