Înapoi la școală

          Așa deci, se pare că noul an școlar a început. Să înceapă visele despre viitor, emoțiile bobocilor tocmai intrați pe ușile liceelor și teama de examene a celor ce sunt pe cale să termine.

Îmi amintesc și acum prima zi, eram atât de timidă încât a trebuit aproape o săptămână până să pot vorbi cu cei care urmau să îmi fie colegi patru ani de zile. Ei bine a fost greu până am reușit să mă obișnuiesc cu ei, dar ajungând să ne cunoaștem, am devenit apropiați, am ajuns să ne potrivim perfect fiind o clasă destul de mică comparativ cu restul. Ca oricare alți adolescenți nu au lipsit boacănele, distracțiile, momentele jenante și primele simpatii.

          Vă pot spune acum că cei mai grei ani sunt (cei puțin eu îi consider astfel): primul și ultimul an! Vă întrebați de ce? Răspunsul este simplu. Primul an este și anul în care ne maturizăm, ne formăm un anumit caracter, ne descoperim pe noi, legăm noi prieteni. Acest an este anul schimbărilor, acest an este începutul celor mai frumoși care vor veni de acum. Dar ultimul… of, ultimul an este cel care pune cea mai mare presiune pe noi, și nu doar din cauza examenelor, ci și a gândului „Ce voi face în continuare?”, un an al îndoielilor, un an în care vom plânge la fina dar și anul în care se fac cele mai multe amintiri!

          Voi cum v-ați pregătit pentru școala? Eu sincer am făcut multe cumpărături, pixuri, ghiozdane noi, markere, carioci, și așa mai departe (lucrurile care sunt absolut necesare și care îmi plac enorm să le fac pentru începutul scolii)

Vreau să vă urez tuturor un an școlar frumos și să le dau un mesaj un mesaj bobocilor: nu e atât de greu pe cât pare, aveți grijă de voi!

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *