Încă un punct pentru iubire

Știu că am mai deschis acest subiect, dar cum există o mulțime de moduri în care poate decurge o relație și modurile în care se manifestă am decis să mai trec un punct pe listă.

Relația presupune înțelegere și dorința a doi oameni de a fi împreună, după o anumită perioadă începi să prinzi din obiceiurile celui de lângă tine fie ele bune sau rele pierzând pe drum modul în care ai fost la început. Este normal să te schimbi, dar este o diferență între a prelua lucrurile bune și a te rătăci pe drum iar când acest lucru se întâmplă este timpul să îți pui anumite întrebări.

Cum am ajuns în această situație?

Se poate ca persoana pe care o iubești să îți arate involuntar sau direct modul în care ar trebui să te comporți. Trebuie să înțelegem că nu tot ceea ce face este și bine, iar indiferent cât de orbiți de iubire am putea fi, ar trebui să putem face diferențele, dar aceste diferențe le putem face doar noi, putem cere un sfat sau o vorbă bună, dar decizia finală este mereu în mâinile noastre căci doar noi știm ceea ce ne face cu adevărat bine și ne menține fericiți.

 

This article has 1 comment

  1. Pingback: Iubirea: sub orice formă! | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *