Inspiratie

Ați auzit vreodată că mințile frumoase îi inspiră pe alții? Ei bine eu cred în acest lucru și consider că trebuie să fie genul de persoană cu capul pe umeri, nu o clonă a prostiei, a urâțeniei minți, nu vei reuși și nu vei rezolva nimic făcând pe prostul, ascultând comenzi, mereu ai de ales, mereu poți susține lucrurile în care crezi. Nu te poți lăsa bătut! Ești mult prea bun pentru așa ceva. Nu îi lăsa să câștige. Inspiră oameni și fi acolo pentru ei să îi ajuți, să îi înveți, să îi sfătuiești. Nu te poți lăsa manipulat de ceea ce spun alții căci tu ar trebui să fi singurul care decide pentru tine. Trebuie doar să fi tu, fără a fi nevoie de o schimbare.

Oameni se tem de „nou”, așa cum se tem de a fi diferiți. Alți vor să devină lideri, fiind manipulați, lăsându-se prostiți de minciuni frumoase. Mereu va fi așa. O persoană influentă nu ar trebui să fie doar lacomă, haideți să adăugăm și niște calități în această listă. Această persoană ar trebui să fie nu doar cultă, ci manierată, o persoană cu un suflet frumos cu ochi visători și povești minunate de spus, deși știu că pentru uni acest ultim lucru va suna deplasat, dar pentru mine nu contează atât timp cât această imagine îmi produce o stare de bine și liniște. Persoana care va încerca să facă mereu bine, chiar dacă reușește, chiar dacă nu, dar mereu când face un lucru îl face cu bucurie, mulțumește și care își cere iertare și recunoaște atunci când greșește, persoană care nu are prejudecăți, care are mintea deschisă la orice, nu se lasă călcat în picioare și nici pe alți.

Orice om are nevoie de o astfel de persoană în viața lui, să îi fie alături, să îi arate, să îi explice, că ceea ce face este bine sau este rău. Să nu conteze doar bunurile materiale. O casă scumpă, o mașină sofisticată de ultim răgnet sau o mulțime de bani. Să nu facă aceste lucruri doar pentru că are așteptări la o recompensă. Dacă e așa, totul e în zadar, poate o faci cu plăcere dar nu din plăcere, nu din bucuria de a face ceva fără așteptări sau pur și simplu că o faci. Dar cel ce poate schimbă lumea, ești chiar TU!

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

 

P.S.:- La mulți ani tuturor mamelor și femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *