Iubirea: sub orice formă!

Suntem toți oameni și avem dreptul de a avea propriile gusturi, propriile moduri în care iubim, de a alege persoana cu care sa ne împărțim căminul indiferent de sexul pe care ii are. Priviți și în lumea animală, se practică și acolo același lucru, iar dacă ne întoarcem în timp, oamenii făceau aceleași lucruri și atunci. De ce sa batjocorești pe cineva care nu este ca și tine? Este mai în regula așa? Drept vorbind acum!

Iubirea ar trebui sa fie ceva pur, chiar sacru, indiferent de forma umană sub care apare. Iubirea este ceva înălțător ce te poate face invincibil. Dar de ce încă mai există oameni înguști la minte care nu observă aceste lucruri? De ce să nu poată acești tineri să spună fericiți tare și clar pe cine iubesc? De ce să se ajungă la ascunzișuri? De ce să ajungă la a fi cu persoane pe care nu le iubesc doar din cauza păreri celorlalți?

Dacă este să o luam spiritual, pană la urmă iubirea a fost dată de creator, oamenii au fost făcuți tot de acesta chiar după “chipul și asemănarea lui”. Încă nu m-am făcut înțeleasă? Atunci ar trebui să-ți lărgește orizonturile și să nu mai privești asemenea unui cal, adică doar spre drumul prestabilit. Mai citește-mi încă o dată articolul dacă vrei, poate mai prinzi ceva.

Ce pot să spun, am fost crescută mai liber, cu explicați pertinente la întrebări și curiozități chiar de la o vârstă mai fragedă. Nu mi s-a ascuns nici religia, nici adevarul, nici sexul, dar nici nu mi s-a impus să cred ceva în care nu am o bază.

 

This article has 1 comment

  1. Pingback: Azi este despre noi | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *