Londra – prima zi

          De luni de zile pot spune că aștept această călătorie, iar faptul că am posibilitatea să descopăr atât de multe culturi, obiceiuri, tradiții, persoane (și așa mai departe), mă face să mă simt foarte norocoasă pentru că pot experimenta pe „propria-mi piele” orice îmi pot imagina! De la mâncăruri până la a găsi cel mai bun magazin și a descoperi împrejurimile. Pot să spun că era de la sine înțeles ca prima zi să fie petrecută cutreierând magazinele în căutare de orice avea să îmi placă (bifat). Iar o pereche de teniși albi ,Converse, nu au scăpat de ochii mei căutători și pungile mele de cumpărături.

          Plimbările cu autobuzul etajat, metroul, au fost foarte utile încercând să ajungem unde ne-am propus, orașul fiind foarte mare și complicat pentru un nou venit ca mine. Lumea care cântă și dansează în locurile aglomerate fac străzile să răsune într-un mod cu totul extraordinar. Casele și blocurile de modă veche te fac să te simți de parcă ai trăi într-un roman istoric, acest lucru până te trezești la realitate și observi că ești în mijlocul unei mulțimi grăbite. Vitrinele magazinelor sunt  foarte bine aranjate și atrăgătoare ochiului, spunându-ți subtil că trebuie să intri cu orice preț căci te vei îndrăgosti de ceea ce este înăuntru.

Sugerez ca în viitoarea voastră vacanță să vizitați m&m world dacă Londra este locația aleasă. Este pur și simplu minunat, un micuț rai pentru iubitori acestor bomboanele de ciocolată care au posibilitatea de a își lua dulciurile în cantități industriale atât timp cât buzunarul este gros (sincer am luat și eu o punguliță) și a pleca acasă împreună cu personajul preferat fie el roșu sau maro.

Am discutat despre câteva obiective minunate cum ar fi Turnul LondreiBritish MuseumMuzeul Sherlock Holmes și Museum of London pe care le puteți citi dând click sau căutând în categoria de călători.

 


Puteți arunca un ochi și peste videoclipul făcut de mine, I hope you will like


Nu vă voi mai răpi din timp, dar vă voi lăsa cu câteva fotografi pentru că dacă nu puteți fi cu mine în această experiență vreau cel puțin să vă arăt ceea ce am văzut și prin tot ce am trecut în această zi.

Pentru mai multe poze apasă AICI!

 

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *