Marea întindere albastră

Zilele lungi și călduroase dispar încet, lăsând loc ploilor și frigului. Pentru a ne mai putea încălzi sufletele cu idei ale următoarelor vacanțe am să vă povestesc despre frumoasa plajă a Tuzlei (Constanța). Totuși, trebuie să menționez că nu am fost în timpul sezonului, când lumea se grăbește să își găsească locul perfect pe plajă, așa că nu am fost nevoită să ajung devreme ci să fiu liniștită și să apar la ora prânzului. Am văzut mai multe plaje, dar aceasta m-a atras în mod special și sper că îmi veți împărtăși părerea.

Voi face o listă cu lucrurile pozitive și cele negative pentru a putea fi mai ușor de urmărit.

 

Lucrurile pozitive

  • Plaja pare una mai ferită, ceea ce îi oferă un aer misterios.
  • Nisipul este fin așa că nu va trebui să îți faci griji de pietre ascuțite sau alte lucruri în care ai putea să te rănești.
  • Plaja este curată. Nu vei vedea ambalaje sau alte lucruri aruncate pe jos.
  • Dacă îți place și ești pasionat, te poți da cu skijet-ul, iar din câte am înțeles este mai ieftin ca în alte părți (nu cu mult)
  • Atunci când intri în apă, nu se „coboară” brusc, ci treptat, așa că poți face pași cu încredere. dar îți sugerez să ai grijă la curenți și să nu rămâi singur dacă nu ști să înoți.
  • Este liniștit, pare o mare întindere fără sfârșit.
  • Dacă îți plac scoicile, să fi atent pe plajă și în apă, mereu ai putea da de una care să îți completeze colecția.

 

Lucrurile negative

  • Apa este plină de alge, iar când ieși, este posibil să găsești o parte și în propriul costum.

 

Acestea sunt gândurile mele despre ceea ce am văzut. Singurul lucru negativ fiind ceea ce v-am spus, prea multe alge! Ajung în orice colțișor al costumului dar, este deranjant și în apă. Plutești și te uiți în sus la marea întindere albastră cu alb pufos când dintr-o dată: Puf! Au apărut algele care par că încearcă să se salveze iar tu ești barca venită în ajutor. Acesta este singurul lucru care aș dori să fie schimbat.

 

Pentru mai multe poze apăsați AICI!

 

 

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

This article has 1 comment

  1. Pingback: Gânduri pentru 1 Decembrie | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *