Muzeul Sherlock Holmes
          Am vizitat muzeul lui Sherlok Holmes la recomandare unui prieten, a fost mult de așteptat, coada spre intrare fiind foarte lungă, spațiul interior, încăperile fiind mici, dar toate au fost frumos amenajate, puse la punct, parca nemișcate de zeci de ani pentru ca noi să îl putem observa, cerceta, așa cum a fost odată. O minunată și foarte interesantă căldură părea ca vine din acel loc (exceptând sărmani fluturi de după sticlă secați de viață).

          Rămânând însă cu mult timp după scurta vizită a casei marelui detectiv, am ajuns și la Muzeul Imperial de Război. Am văzut atât de multe arme, tancuri, machete de submarine în miniatură, încât am început să mă gândesc la tot răul și durerea provocată de oameni, între oameni!

          Observând fel și fel de tablouri, am observat și durerea acelor timpuri, durerea pierderii! Oare cât va mai putea omul să cauzeze rău. Aș vrea tare mult să trăim într-o lume în care să ne înțelegem, indiferent de rasă, culoare, locurile din care provenim, greșelile strămoșilor, religia pe care o avem, și așa mai departe. Nu voi mai spune nimic, vă voi lăsa doar cu imaginiile căci am început să mă întind spre alte subiecte.


Puteți arunca un ochi și peste videoclipul făcut de mine, I hope you will like

 


Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

This article has 1 comment

  1. Pingback: Londra – prima zi | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *