Muzica și momentele ei

Muzica mi-a fost alături de când mă știu, m-a ajutat prin versurile și ritmul ei să trec peste obstacole și mi-a făcut viața mai dulce. Sunetul este important pentru orice persoană, calitatea produselor prin care auzim muzica este de asemenea un factor de o importanță majoră, căci, dacă ați observat este o diferență între un lucru calitativ și unul care nu este. Aș putea face o mare listă plină de firme, nume, producători buni, dar în această postare voi vorbi scurt doar despre Edifier ca mai apoi să încep prin a povesti o frumoasă întâmplare pe ritmuri frumoase.


Edifier a început din 1996 până în prezent să crească de la o companie mică până la o organizație internațională. Un lucru care mi s-a părut foarte interesant este ca se oferă burse studenților, acest program fiind „un angajament față de inovație”. De asemenea, există și un program numit „EDIFIER Angel Sound Foundation” care le vine în ajutor copiilor cu deficiențe de auz să descopere puterea sunetului.

 


Îmi amintesc și acum o petrecere frumoasă cu ocazia sărbători de Paște la care am fost alături de prietenul meu și grupul nostru. Un grup mare de oameni care se distrează și fac orice moment unul bun și distractiv. Muzica și luminile te făceau să miști fiecare mușchi din tine, te făceau să te simți bine căci ești un petrecăreț, sau cel puțin asta este starea pe care și le dădeau aceste lucruri. Oamenii dansau, muzica cânta, iar peste tot unde priveai, zâmbetele erau prezente pe fețele fiecărei persoane. Ieșind afară pentru o gură de aer, sunt cuprinsă de răcoarea acelei seri reci de primăvară și încercând să mă cuibăresc mai bine în calda îmbrățișare a persoanei iubite, observ unele fete îmbrăcate de o eleganță desăvârșită, un design frumos ce le acoperea trupul. După scurt timp mă întorc la locul meu și îmi aștept liniștită invitația la dans care părea că nu se grăbește, ci care stătea la discuții cu câțiva prieteni. Privind în jur toată acea distracție a oamenilor pe muzica aleasă nu am mai putut rezista tentației, așa că am trecut la fapte: l-am invitat eu! Ne amestecăm prin mulțimea de oameni, mâinile lui îmi cuprind talia și ne mișcăm lin pe muzică. Mâinile lui se desprind și degetele noastre se împleticesc în timp ce privirile noastre se întâlnesc, iar, ca și în filme, toate celelalte persoane dispar și rămânem doar noi, muzica în surdină dădea un aer cu totul nemaipomenit și romantic acelui moment, pasiunea din ochii noștri pentru trăirea acelor clipe, clipe în care am rămas absorbiți doar noi doi și muzica dulce care înviora orice unduire a corpurilor noastre pe acel ritm. Clipe de neuitat în care ochii noștri parcă vorbeau până în lună și în stele, de toate cele existente, înțelegând parcă fiecare gând al celuilalt. Inimile se strigau una pe alta pentru încă un moment în plus de acest fel, doar noi doi și o muzică în surdină pe care să ne mișcăm lent, pentru încă un moment de fericire căci am reușit să trăim acest sentiment frumos, acest moment unic așteptat de multă vreme, un moment căutat de toți oamenii, moment în care sala este plină dar singurul lucru pe care îl vezi este persoana iubită din fața ta. Aceste lucruri au fost o experiență de neuitat, îmi amintesc și acum, cu drag și dor toate acele momente frumoase întâmplate în acea seară.

 

Acest post este înscris în competiția SuperBlog!

This article has 1 comment

  1. Pingback: Proba 5. EDIFIER, sunetul din viața ta

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *