Ne uităm la imagini

Trebuie să ținem cont că orice lucru spus, ori făcut, ne va decide și ne va influența viitorul. O imagine, este mai mult de atât, este o dovadă că acele lucruri s-au întâmplat, asta, dacă acestea nu sunt scoase din context, deși oamenii tind spre a crede ceea ce li se oferă. Astfel vei ajunge acuzat, judecat și pus la colț de către societate, toate acestea de către o inofensivă poză.

„Crezi ca au vreun efect pozele pe care le postezi asupra ta, ca persoană?” Sincer, nu mă așteptam la o astfel de întrebare, dar, este una foarte bună.

Aveți grijă ce postați în mediul online

Personal, mi se pare foarte important ce postăm în mediul online, ce fel de „conținut” oferim și cui îl adresăm. Nu te ridică cu nimic în ochii celorlalți pozele deocheate, ori conversațiile cu fetele care îți cred minciunile postate pe pagina ta personală.

Ca și fată, dacă dorești să îți arăți sexualitatea o poți face și cu hainele pe tine, într-un mod elegant și poate, dacă este posibil, cu o conversație decentă, coerentă și elocventă. Marea majoritate dintre băieți ar trebui să nu se mai bazeze pe acele poze cu mașini frumoase, noi, scumpe, pe care ajung să le pună des și cât mai la vedere, nu cumva să nu se vadă „șmecheria” și „averea”. Nu este nimic atrăgător, este de prost gust, dar din nou, aceasta este doar părerea mea.

Ce trimiteți în conversațiile private vă poate afecta

Trebuie să fi atent referitor la ceea ce trimiți sau intenționezi să trimiți. Încearcă să gândești la rece, întreabă-te dacă într-adevăr merită și apoi repetă procesul încă o dată.

De-a lungul anilor, am văzut o mulțime de pagini pornite pe aceeași temă, conținutul oferit de acesta fiind pozele făcute pe ascuns fetelor, ori, ceea ce acestea au trimis în privat anumitor persoane. Deși nici una dintre pagini nu a rezistat mult, a fost suficient încât toată lumea să le fi văzut, să vorbească despre ele, dar, în cel mai rău caz: să le dețină.

Asumă-ți răspunderea

Atunci când publici sau trimiți ceva, ține cont că acele lucruri nu vor mai dispărea oricât ai încerca să scapi de acestea și dacă ai ajuns la concluzia că merită să-ți asumi acest fel de risc, pregătește-te și să accepți consecințele. Tot ceea ce faci în momentul prezent, afectează cine ești tu în viitor, dar, cel mai trist este că și persoanele apropiate ție vor avea de suferit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *