Nimic nu merită dacă nu ești tu

S-a mai întâmplat ca din cauza altora să te schimbi pe tine ?
Sunt sigură de asta.
Acel moment când toți încep să te vadă ca o amenințare, din cauza faptului că ești o persoană unică. Atunci vor vrea să te schimbe, nu suportă concurenta, faptul că nu ar putea fi observați decât printre cei din urma de o persoană neschimbată pe care nu au reușit să o corupă.
Nu lăsa lumea să te schimbe, ești o persoană minunată, care cu această unicitate ar putea realiza tot ce și-ar propune. Cum am mai spus, nimeni nu dorește sa fie pe locul doi în fel și fel de alte lucruri, activități. Vor face tot ce pot să reușească să îți schimbe stilul, comportamentul, modul de a gândi, vor încerca sa te schimbe pe tine.
Și ce vor rezolva cu asta, bun, să presupunem că acei oameni au reușit să fie schimbați, nu mai sunt la fel, dar cum rămâne cu cei care au contribuit la influențarea lor ?
Ei bine, nu sunt prea sigură, nu câștigă nimic, ei nu se vor schimba, vor rămâne la fel indiferent de câte suflete schimbă. Se poate ca acesta sa fie modul lor de apărare, posibil ca prin acest lucru să se simtă unici și speciali, nu am de unde ști.
Dar mai exista și o alta posibilitate, să te schimbi pentru alții, să încerci să le faci pe plac, să pretinzi că ești la fel ca ei, că ești altcineva doar de dragul de a nu fi singur, de a impresiona, de a atrage atenția, privirile, o persoană anume. Dar… nimic nu merita dacă nu ești tu, personalitatea ta, gusturile tale, modul în care gândești.

Nu încerca să fi altfel decât ceea ce ești.

 

This article has 1 comment

  1. Pingback: Ce flori frumoase are vecinu’ ! | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *