Nopți de hotel

Pregătiți de drum, pornim motoarele în călătoria noastră spre Hotel Royal Poiana Brașov. Un grup destul de numeros, doisprezece oameni emoționați gata să își întâlnească micul colț de rai și relaxare. Documentați din timp, aflăm că este situat în apropierea lacului Miorița în stațiunea Poiana Brașov, teleschiul fiind la doar un kilometru depărtare. Trecând prin numeroase, sate și orașe, ajungem într-un sfârșit la destinația finală. Debarcând bagajele, descoperim că suntem așteptați la recepție într-un mod plin de căldură și amabilitate.

 

 

Gândesc că îmi va plăcea mult aici și că voi reveni, asta doar pentru modul frumos în care ne sunt spuse lucrurile pe care trebuie să le știm, pentru modul minunat în care mă simt în acest loc care pare atât de departe de toată gălăgia orașului. Ajunși fiecare în camerele rezervate, descoperim într-un mod cu totul plăcut, camerele spațioase, confortabile și modern aranjate. Camera, televizorul cu ecran mare, culorile predominante ale camerei, toate acestea nu sunt cum îmi imaginam, ci este cu mult mai bine. Hotelul oferă minunate servicii de cazare, oferind persoanelor ce îi trec pragul o atmosferă deosebită, intimitate, un culcuș frumos și servicii pe măsură, asta fără a menționa priveliștea superbă care făcea ca timpul să se oprească în loc doar pentru a avea la dispoziție o eternitate de a-ți liniști sufletul și mintea. Conectându-mă la rețeaua de internet wifi gratuit, descopăr mesaje care îmi urează un drum cât mai plăcut, dar și camarazii care trimit poze cu camerele acestora spunând că a fost mai mult decât o alegere isteață acest minunat hotel.

 

 

Venind cu temele făcute de acasă, aflăm că în Poiana Brașov este una din cele mai bune stațiuni pentru cei ce îndrăgesc sporturile de iarnă cum ar fi schiatul și snowboardingul, putând învăța de la profesori de specialitate. Din câte am auzit sunt și o mulțime de centre din care îți poți lua articolele sportive necesare pentru practicarea sporturilor de iarnă. Poți avea parte să de o seară romantică împreună cu partenerul într-o plimbare cu sania trasă de cai. Există până și un centrul de echitație în cazul în care dorești să te aventurezi la pas cu acest minunat companion care te va purta pe spatele lui timp în care ești absorbit de această provocare, asta în cazul în care nu ai mai călărit, deși te poți duce doar pentru a simți acel sentiment frumos încă o dată, iar ceea ce mi se pare mult mai incredibil este că aceștia oferă de la cursuri de călărie până la excursii pe munte, ceea ce înseamnă că poți călări către Pietrele lui Solomon sau Cabana Postăvarul, dar și spre Castelul Bran și Cetatea Râșnov. Castelul Bran  știut și sub numele de castelul lui Dracula este o minunată atracție pentru cei aflați în apropiere, din ceea ce am citit va fi ca o minunată întoarcere în trecut, castelul fiind deschis zilnic.

Hotărând traseul de mâine, decidem ca restul zilei să fie petrecut în liniște, ceea ce nu s-a prea întâmplat de vreme ce hotelul este echipat cu  bar, biliard, darts electronic și fotbal de masă, spre care au dau rapid năvală în acele „încercări bărbătești” de a stabili care dintre ei este cel mai bun. În schimb, noi fetele, decidem o parte din timp a fi petrecut într-un mod mai relaxant, începând cu o vizită la saună și o discuție ca între fete ca apoi să ne alăturăm băieților, să glumim și să ne simțim bine.

 

Acest articol este înscris în competiția SuperBlog!

This article has 1 comment

  1. Pingback: Proba 6. Vacanță în stil Royal

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *