Odă pentru dragoste

Ce te face sa te îndrăgostești de o persoană?

Este cel mai simplu lucru, printre cele câteva pe care le avem în comun fiecare dintre noi. Uneori nici nu realizezi, crezând că aceste sentimente sunt comune, dar, ca mai apoi să realizezi de ce apare zâmbetul acela fermecător pe fața ta, de ce te doare în piept atunci când este îndurerat, de ce starea acestuia te schimbă atât de mult doar prin simpla prezență.

Ceva se întâmplă, cineva apare. Un cuvânt, un gest, o privire, un miros. De atât de puține este nevoie pentru a trezi ceva în tine, de atât este nevoie ca acele gânduri să te răscolească până-n miezul nopții și să te facă prizonierul acestora, înlănțuit și totuși liber de către propria ta inimă, de către propriile convingeri, propriile învățături.

Nu ai nevoie de un motiv pentru a te îndrăgosti, apare pe neașteptate și își croiește ușor drumul spre inima ta, punându-ți sentimentele la încercare, controlându-le, împingându-te astfel spre limite și peste ele. Sentimentele ne fac mai luminoși, mai deschiși, mai dornici de cunoaștere, dornici de trăiri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *