Ore și dorințe

Anul acesta este aproape de sfârșit, astfel, orele până la încheiere sunt numărate. În fiecare an ne punem bazele a ceea ce vrem de la următorul, dar câți reușesc a își îndeplini dorințele, visele? Sunt persoane care își pun credința în aceste dorințe, dar fără a face nimic ca acestea să se realizeze rămânând în această perioadă de final ca dorințe neâmplinite.

Ei bine nu este ușor ca ceea ce îți dorești să se realizeze, nu este ca și cum banii vor pică din cer , vei lua o notă bună sau ca și cum vei fi promovat la servici dacă tu nu muncești cu adevărat pentru ceea ce vrei să obți. Mulți dintre oameni stau și așteaptă ca altcineva să le îndeplinească dorințele, dar nu va veni absolut nimeni pentru a îți înmâna o geantă plină de bani căci dacă ar fi așa i-aș spune acelei persoane să îmi aducă și mie în timp ce altă persoană va spune același lucru iar de aici șirul va continua la nesfârșit.

Nu poți realiza dacă la început nu depui un efort pentru ca acel lucru să devină realizabil, al tău. Este mai bine să încerci și să greșești căci astfel înveți cum poți deveni mai bun, cum te poți perfecționa, cum îți poți îndeplini singur dorințele.

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *