Pete de culoare într-o zi de primăvară

Ies la plimbare și observ că este o zi frumoasă de primăvară! Picioarele mă plimbă prin Piața Victoriei, printre oameni și căsuțe care sunt acolo cu ocazia unui fel de târg anual cu ocazia Paștelui. Ochii mei se opresc asupra unei pete de culoare care îmi ține privirea parcă legată de ea, așa că, decid să văd despre ceea ce este vorba și pot să spun cu sinceritate că nu am fost dezamăgită! Fel și fel de căni! Una mai mică, alta mai mare, una este galbenă, iar cealaltă albastră sau roșie, toate având pe ele niște modele extraordinare 3D sau simple, desenate.

 

 

Îmi place foarte mult faptul că modelele diferă, de la personajele desenelor îndrăgite până la embleme ale super eroilor din filme. Posibilitățile sunt nelimitate, iar gama de produse este vastă și frumoasă. Intrând în vorbă cu bărbatul care se ocupa de vânzare, aflu că modelele sunt create de soția acestuia și mi-a plăcut să aud că o sprijină prin orice mod posibil pentru a continua această muncă, oferind ajutor, idei. Cănile sunt ușor de curățat, dar mi-a fost adus la cunoștință să nu folosesc mașina de spălat vase.

Dacă cineva ajunge la nivelul acesta nu pot face decât să mă bucur și să felicit din cauză că nu este ușor.

Aceste cuvinte mi-au rămas întipărite în minte și nu le voi uita.

Vă întrebați până când îi mai puteți găsi personal în Piața Victoriei? Ei bine, am aflat că vor mai sta până după Paște și anume până Luni 9 Aprilie. Îi puteți găsi și pe pagina de facebook Produse handmade personalizate dacă sunteți curioși să aflați mai multe!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *