Prima săptămână de școală

          Cum aș putea să o descriu ? Ar fi oare prea multe sau prea puține de spus? În fiecare dimineață același lucru, trezirea ! Un chin. Mereu grăbindu-mă pe ultima sută de metri să pot ajunge la timp (cât de cât). După aceste două săptămâni de vacanță oră 7 dimineață nu a mai fost atât de convenabilă, serile de vacanță însemnând dormitul la ore târzii, dintre care unele ajungând până la răsărit.

          Surprinzător? Absolut deloc. Fără sens? Probabil, căci mereu mă trezeam pe la ora 1-2 după-masă. Dar acum să ne întoarcem la școală.

          Miercuri, am avut de pregătit un referat la engleză despre „cea mai bună prietenă”. Ghiciți cine oare ocupă acel loc! Mama. Orele, au decurs normal, în mare parte tratându-se cu lejeritatea ce apare după fiecare vacanță. Joi având norocul să plecăm de la oră 12 datorită minunatului consiliu al profesorilor. Vineri. După școală am fost cu o prietenă la cuafor căci a trebuit să repar imperfecțiunile. După care am fost în oraș, ajungând să fim un grup mai mare distrându-ne împreună. Apoi petrecându-mi cea mai mare parte din timp cu părinții, vorbind și încercând răspunsul unor întrebări ce poate nu ar trebui să își aibă locul în capul meu la vârstă mea.

          Deși aveam timpul necesar, încă nu am reușit să îmi termin cartea. EXPERIMENT de Veronica Roth. Este deranjant. Cartea face parte dintr-o trilorgie. Cred că ați văzut sau ați auzit de filmul sau cartea Divergent. Cartea a fost superbă, te face să te gândești la viitorul omeniri, la faptul că într-un anumit punct s-ar putea ajunge la așa ceva, oameni separați de familii prin deciziile alegerilor sub motoul de „facțiunea înaintea sângelui”. Cartea este o mare acțiune. Până în momentul de față toate îmi plac la nebunie.

Știu că această postare nu reprezintă cine știe ce dar am o întrebare pentru voi : „Voi ce cărți ați citit și ce părere aveți despre ele?. Aștept cu drag răspunsurile voastre !

 

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *