Probleme cu părul vopsit

Știu că nu este unul dintre subiectele abordate de către mine în mod obișnuit, dar, m-am gândit că va fi util având în vedere că nu sunt singura persoană care s-a confruntat cu astfel de probleme, așa că am hotărât să vorbesc pe larg despre rezolvarea găsită de mine.


Am decis într-o zi să încerc ceva nou, să încerc să îmi schimb aspectul monoton așa că am apelat la o schimbare de culoare. Zis și făcut, transformarea a fost completă iar părul meu arăta nemaipomenit! Am vrut ca pentru prima încercare să fac ceva cât mai apropiat și totodată diferit, culoarea actuală este puțin mai închisă ca cea naturală dar are în plus niște frumoase reflexii roși la lumina soarelui.

 

 

La început totul era bine și frumos, dar cu trecerea timpului lucrurile au început să se schimbe. Părul meu devenea din ce în ce mai aspru fiind foarte uscat până și în momentele în care îl spălam. Nu știam ce anume să fac sau ce făceam greșit. Căutând un șampon care să îmi ajute părul, am dat peste o sticluță roșie de balsam pentru părul colorat de la L’oreal Paris, luând pentru test și șamponul din aceeași gamă.

 

 

Rezultatul mult așteptat a apărut după prima spălare. Sincer nu mă așteptam, dar eram foarte fericită căci părul meu părea deja mai strălucitor și mai plin de viață. Sincer, înainte de această experiență nu pot spune că aveam o grijă atentă față de părul meu, îl spălam și atât, dar acum lucrurile s-au schimbat, aloc timpul necesar îngrijirii lui folosind și alte produse foarte bune cum ar fi uleiul de argan (de la Pantene) cu care am avut ceva de furcă la început, dar și balsamul cu dublă acțiune tot de la L’oreal care hrănește și catifelează părul lăsându-l strălucitor, dar cel mai important este că descurcarea lui devine foarte ușoară (marea mea problemă și-a găsit rezolvarea într-un final).

 

 

Sper că acest articol v-a putut ajuta (ceea ce chiar sper) și aștept să aud dacă ați folosit aceleași lucruri sau ați găsit și încercat alte metode, dacă sunteți sau nu de acord cu mine și așa mai departe.

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *