Propoziții

O relație nu vine rostind o simplă propoziție, nu apare ca prin magie când spui „Îmi doresc un prieten/prietenă”. Apare treptat, între două persoane care se plac una pe cealaltă, care își doresc să fie împreună, fără a se forța lucrurile. Fiecare persoană ar trebui să fie cu o alta dacă ține la ea, nu doar pentru a nu fi singură, m-i se pare ceva absolut jignitor și de prost gust. Nu poți avea o relație dacă nu există respect și sinceritate, pentru mine acestea sunt principalele lucruri care ar trebui să existe, pentru voi, poate nu.

Aud fete de vârsta mea care își doresc o relație, care apelează la prieteni pentru a le face cunoștință cu persoane pe care nu le cunosc, care par a fi un ideal al aspectului dorit. Dar o relație nu apare așa, pur și simplu. Trebuie să cunoști acea persoană, să vezi dacă îți merită încrederea sau respectul, și nu îți dai seama de acest lucru doar dacă vorbești pe facebook sau prin mesaje, îți dai seama doar dacă petreci timp cu acea persoană, fie că în grup sau doar în doi, să îi observi comportamentul față de tine și de cei apropiați. Nu poți forța pe cineva să fie cu tine, cum nu te poți simți bine lângă o persoană pe care nu o iubești.

O relație nu apare neapărat atunci când îți dorești una, apare spontan, pe neprevăzute, chiar când te aștepți mai puțin. Nu trebuie să stai să o aștepți, distrează-te, stai cu prietenii, râzi cât se poate, mănâncă ciocolată și fă tot ce îți poftește inima. Te va găsi dragostea și pe tine, fără să te strofoci și fără să pierzi nici un minut din viață, căci fiecare secundă e prețioasă, și nu cred că ai vrea să pierzi zile, luni de zile, ani, alergând după ceva ce se va întâmpla de la sine.

 

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

This article has 2 comments

  1. Pingback: O relație înseamnă mai mult | Amellia

  2. Pingback: Încă un punct pentru iubire | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *