Relație, timp și fericire

Începem anul cu un subiect delicat și lin. Am fost întrebată care este secretul unei relați fericite și de durată, ei bine, aici am să încep să vă spun propria mea părere. Totuși, eu sunt o persoană destul de simplă, așa că nu am o strategie pe care să o urmăresc cu strictețe și nu încerc să complic lucrurile într-un mod inutil. Am să încerc să fiu cât mai liberă în exprimare, dar, cât mai explicită, pentru a vă putea arăta cât de simplu se pot face anumite lucruri.

Cea mai importantă parte a unei relați este comunicarea, căci doar cu ajutorul ei apare acea încredere. Ceea ce simți este important, ceea ce gândești contează și toate acestea ar trebui să conteze , fie tu femeie sau bărbat. Mereu este și va fi important să poți vorbi deschis despre ceea ce dorești, fie că este ceva trivial sau important, fie că este și o simplă idee, un gând trecător sau un sentiment de moment, căci, mereu va fi bine să fi conștient despre gândurile fie ele bune sau rele, dorințele, aspirațiile partenerului tău.

Trebuie să ai, dar și să oferi libertate. O relație nu este un blocaj, ori un sechestru și fiecare are dreptul să iasă singur alături de prieteni. Nu doresc să mă fac înțeleasă greșit, timpul petrecut și cu propriul grup de prieteni este important, dar să nu îl asociem cu timpul petrecut împreună.

Ieșirile în cuplu, timpul acesta este doar al vostru. În aceste momente, atenția trebuie îndreptată către partener și la nevoile acestuia, momente tandre și intime, un sărut, o mângâiere, un nume de alint printre îmbrățișări calde. Vă puteți simți liberi să plecați într-un oraș străin să vizitați pentru a petrece un weekend la care să priviți cu drag în retrospectivă, puteți face plimbări în amurg, ori o seară plăcută și relaxantă acasă, privind un film, unul în brațele celuilalt, posibilități sunt multe, condiția este doar să dorești acest lucru.

Cu acestea pot spune că am terminat și acest ”capitol”.

This article has 1 comment

  1. Pingback: Odă pentru dragoste | Amellia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *