Sănătate la pahar

Cu toții suntem dornici de a avea o sănătate pe măsura cuvintelor noastre când vorbim despre acest subiect, dar nu mulți dintre noi fac acest lucru posibil. Încerci să mănânci cât mai sănătos, dar, acei cartofi prăjiți te cheamă, delicioasa pizza acoperită cu un strat gros de cașcaval îți provoacă o ploaie torențială în gură iar papilele tale gustative o iau razna de când în nările tale se simte mirosul unui fast food, iar ca toate acestea să alunece mai bine vom lua și un suc acidulat.

Cedăm tentației poate prea mult, ajungând la exces, apoi ne întrebăm: „Cum am putut să cresc atât de mult în greutate?” „De ce nu sunt mai sănătos?” , răspunsul este foarte simplu: Căci consumăm foarte multe alimente care nu sunt bune pentru noi, poate sunt prea bogate caloric, poate am mâncat mult prea multe dulciuri (și știm cu toții că avem fel și fel de ciocolate, bomboane și prăjituri din care avem doar de ales: „aceasta sau aceea?”). Ajungem să facem aceste decizii din cauza modului în care ne-am obișnuit de mici, a reclamelor produselor, a preferințelor celorlalți, iar aceste lucruri se întâmplă din cauza nepăsării pentru sănătate. La televizor după cum bine știți, sunt sponsorizate mâncărurile fast food, în general sucurile pline de coloranți și conservanți adăugați. Acum voi pune o întrebare: Cât de multe reclame ați văzut pentru sprijinirea unui regim alimentar sănătos care să conțină legume și fructe din belșug? Eu sinceră să fiu nu îmi amintesc să fi fost, poate nu m-am uitat îndeajuns la televizor, cine știe.

Ar fi foarte greu să trecem de la modul actual de alimentație la altul mai bun, ar fi o schimbare prea bruscă pentru corpul nostru, dar am putea începe cu ceva mult mai simplu! În locul sucurilor din comerț am putea începe să ne facem chiar noi propriul suc natural, am și instrumentul perfect pentru acest lucru: cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom HZ Alpha! Pe lângă faptul că este foarte ușor de folosit, un astfel de storcător îmi pare a fi cea mai bună alegere pentru a putea începe această schimbare. Puteți consulta promoțiile Hurom în magazinul profistore.ro!

 

Nici nu trebuie să ne facem griji pentru a creea combinația perfectă, căci cu un singur click putem găsi fel și fel de rețete interesante numai bune pentru a ne începe zilele cu vitalitate și sănătate. Un astfel de suc care va fi 100% natural, va fi mult mai bun pentru noi din cauza vitaminelor care nu se vor pierde, care vor face o schimbare în bine asupra corpului nostru, servind pe scurt, o băutură delicioasă și răcoritoare pe placul fiecăruia dintre noi.

După o perioadă veți putea observa cum corpul vostru trece printr-o detoxifiere, pielea va deveni mai luminoasă, veți fi mai energici și mai dornici de viață, vă veți putea concentra mai bine, vei începe să scazi din ce în ce mai mult din greutate în timp ce hainele de acum nu vor mai fi măsura perfectă pentru tine urmând o vizită prin magazine pentru a găsi hainele potrivite noului tău stil de viață.

 

Acest articol este înscris în concursul SuperBlog 2017!

This article has 2 comments

  1. Pingback: Proba 2. Hurom HZ Alpha – mai mult decat un storcător, un stil de viață sănătos!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *