Traduceri în mediul business

Un lucru deosebit de important pentru firmele existente în ziua de azi ar fi referitor la o foarte bună comunicare în diferite limbi străine. Cu cât compania se mărește și trece prin timp, șansele ca un ajutor din exterior sau o colaborare importantă să poată apărea, cresc substanțial, iar comunicarea în limba nativă a celor ce apar să fie un minunat mare plus în ochii acestora referitor la tine ca persoană dar mult mai important: ca firmă. O bună comunicare în mai multe limbi străine îți poate deschide multe uși. 

 


Cursuri de limbi străine pentru firme

Agenția de traduceri Swiss Solutions este cea mai mare firmă din România care în anul 2016 a ajuns în topul celor mai importanți 20 furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est, oferind clienților săi traduceri specializate și de o înaltă calitate. Aceștia dau startul unui nou proiect interesant și anume: cursuri de limbi străine pentru firme. Firma pune la dispoziție traducători nativi care sunt cei ce realizează traducerile, echipa având în momentul de față mai mult de  3000 de colaboratori realizând traduceri în 80 de limbi! Impresionant dacă mă întrebați pe mine, poate îi voi ruga să mă învețe și pe mine japoneză într-o zi, mi se pare o limbă extrem de interesantă, să nu mai pomenesc de cultură! Revenind la ceea ce discutam până acum câteva momente, misiunea acestora este de a lucra cu pasiune în fiecare zi, de a ne inspira, de a face diferența, să nu uităm însă de eficiența și prioritatea acordată fiecărei solicitări în parte.


 

Pentru a putea evolua, a crește și a lărgi orizonturile unei firme cursurile de limbi străine pentru firme sunt ceva absolut necesar. Pregătirea oferită de școală ajută persoanele care ies de sub pragul ei doar la un nivel general, mediocru, dar cum la momentul actual în piața socială și cea a muncii se caută tot mai mulți oameni bine pregătiți în domeniul limbilor străine, a traducerilor diferitelor materiale, poate din domeniul tehnic, poate personal sau juridic, această pregătire oferită de către școală nu este de ajuns fiind de un real ajutor o aprofundare oferită de oameni care se ocupă cu astfel de lucruri, care se ocupă de comunicarea cu oamenii, care înțeleg cât de importantă este cunoașterea limbilor străine. În mediul de business, cursurile de limbi străine sunt de un real serviciu fiind extrem de apreciate și catalogate drept un must have referindu-ne strict la ceea ce se cere de piață în momentul actual.

This article has 1 comment

  1. Pingback: Proba 7. It takes two to tango. The words are on us!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *