You Only Live Once

Toți dorim să avem parte de fericire în viață, să avem parte de bucurii, momente tandre, momente petrecute în iubire, liniște și pace. Nu mulți înțeleg faptul că ceea ce oferă, comportamentul lor, alegerile făcute, le vor influența viața. Ce vreau să spun cu asta e „bine faci, bine primești”, cred că fiecare am auzit acest lucru măcar o singură dată în viața noastră, și ne-am întrebat, sau nu despre anumite lucruri legat de asta. Ceea faci, se va întoarce după tine ca un bumerang.

Dar de ce? De ce? Voi încerca să fiu cât mai clară posibil, un om care a făcut rău în viața lui, o persoană negativistă, pesimistă, o persoană care a tratat oamenii ca pe acei gândaci de care încerci să scapi, credeți că a avut o viață mai frumoasă decât omul care a trăit cu respect față de ceilalți, a arătat compasiune, rezultatul fiind fericirea surprinsă în orice moment? Eu nu cred. După părerea mea, nici o zi nu a fost trăită dacă nu ai zâmbit, dacă nu ai râs, și dacă nu ai fost fericit.

Oricât de grea ar fi o problemă, oricât de dureroase ar părea unele lucruri, mereu trebuie să găsești un lucru bun chiar și în cele mai rele circumstanțe. Nu merită să trăiești în durere și suferința fiindcă ai fost o persoană care să pună totul la suflet, fie ele momente, vorbe, fapte. De ce să ne irosim secundele, minutele, orele vieții noastre pe ceea ce ne îndepărtează de acel lucru al fiecăruia dorit cu adevărat. Avem o singură viață, iar de aceasta ar trebui să ne bucurăm cât se poate de tare de fiecare clipă, căci nu se știe care va fi ultima, și care este lucrul la care ne vom gândi în acea ultimă secundă, că am fi putut face atât de multe din ceea ce am visat să facem, sau că am realizat tot ceea ce ne-a făcut fericiți. Care dintre acestea o alegi?

 

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *