Zile de Februarie

          Toată lumea știe ce anume se semnifică data de 14 Februarie. Sfântul Valentin, și anume Ziua îndrăgostiților!

          Nu e ca și cum dacă iubești pe cineva nu o poți surprinde în fiecare zi, iar pentru asta nu e necesară o zi anume pentru ați arăta iubirea (părerea mea). Deși te bucuri, la fel te poți bucura mai des cu persoana iubită. Programul meu în aceste zile nu a fost unul prea încărcat, dar am așteptat să treacă pentru a posta tot ceea ce am făcut legat de această zi atât în timpul liber cât și în cadrul școlii.

13 Februarie

          Este vorba despre Mesageria Dragostei, prima activitate organizată de noi. În ce constă? Simplu: constă în trimiterea de scrisori anonime persoanelor dragi inimii ori declarați de dragoste anonime. În primul punct noi, organizatorii, am făcut cunoscut acest lucru, împărțind scrisorile (goale) iar până la ora stabilită aveau timp să își declare tot ce le poftea inima, după care să sigileze plicurile, să scrie numele destinatarului pe plic iar apoi să se întoarcă la noi, unde avea să urmeze expedierea. Drăguț, nu?

           Organizarea, munca în echipă, distracția, elevi mulțumiți și zâmbetele lor au făcut ca totul să merite efortul, a fost ceva minunat să putem face un lucru ca acesta. Alături de colegi am stabilit că aceasta nu va fi prima activitate pe care o vom desfășura, iar dacă aș spune acum despre ce este vorba aș strica surpriza așa că sper să așteptați până la noi vești.
14 Februarie
           Am stat în casă uitându-mă la nenumărate filme îmbrăcată în pijamale și bucurându-mă de timpul petrecut cu mine însămi. Am citit sau am auzit ceva mai de mult, nu mai sunt sigură, dar suna cam așa: Cum poți să iubești pe altcineva dacă nu te iubești pe sine?
15 Februarie
          O mini excursie până la Timișoara alături de o prietenă. Trezirea de dimineață într-o zi de Duminică nu este atât de confortabilă însă a fost acceptată într-un final. Ținuta a fost pregătită în seara precedentă pentru a nu cauza neplăcerea de a pierde mijlocul de transport din acel moment (deși nu pot spune că am pornit de acasă prea devreme, dar am ajuns la timp așa că pot spune că este destul de bine). Eram două micuțe nerăbdătoare. Ajunse la gară, am pornit spre centru (Piață Victoriei), apoi printr-un lung drum ocolitor până la cinema. M-a amuzat comportamentul ei în momentul dinaintea cumpărări biletelor spunând că dacă va fi întrebată despre vârstă se va da drept majoră. Am pierdut ultima oră alături de o prietenă venită și ea să vadă filmul, am făcut poze, am băut ciocolată caldă (care apropo e pur și simplu delicioasă), apoi ne-am îndreptat încet spre sala de cinema ca trei fetițe cuminți ce suntem.

          După terminarea filmului, am luat prânzul, ne-am anunțat părinții că vom veni mai târziu deoarece nu mai puteam ajunge la tren, și am pornit prin oraș, am vizitat centrul după care în drum spre gară ne-am oprit și pe malul râului Bega. A fost frumos și liniștitor. Am glumit, am râs, iar pozele au fost nelipsite din timpul nostru.

Mă puteți găsi și pe

facebook  instagram  tumblr facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *