Ziua cea mare!

Îmi amintesc și acum cu ce fericire am primit vestea nunții, cât eram de entuziasmată căci urma să fiu una dintre domnișoarele de onoare ale verișoarei mele. Nerăbdarea care mă ținuse ostatică luni de zile până la venirea acelui moment, cât de frumoase amintiri! Graba pentru terminarea rochiilor era nelipsită, căci, o rochie pentru mireasă în ziua cununiei și alte șase rochii pentru noi domnișoarele, nu este un lucru mic, ce necesită mult timp și probe.

Lumina dimineții m-a trezit și realizez încet că mâine aveam să port acea rochie roșie cu trenă lungă în spatele verișoarei mele, fiind ziua ei specială, dar, tot odată și a mea din mai multe motive. Mă ridic în șezut, îmi pun ochelarii și pornesc spre baie. În timp ce îmi săpuneam bine fața, realizez că ceva nu este în regulă, mă temeam să fie acel ceva, acel ceva pe care nu îl așteptam! Mă clătesc bine, îmi șterg încetișor ochii și îmi tamponez fața cu prosopul cel mic. Verific încă o dată cu degetele și iau un verdict, mă voi uita în oglindă. Îmi ridic privirea de jos țintă pe multele mare și roșu de pe fruntea mea. Mă gândeam că este oribil, îmi imaginam cum aș fi încercat să îl ascund cu fond de ten și aș fi arătat straniu, căci eu și fondul de ten nu facem o echipă bună, el nu m-i se potrivește iar eu nu îl plac. Iau din fața mea crema mentolată de bărbierit a tatălui meu și îmi pun puțin pe degete după care aplic, masând ușor în zona codului roșu. Așteptând, mă așez la masă încercând să găsesc rezolvarea cea mai bună a acestei probleme în timp ce compania mea fu o țigară care se făcea pe minut ce trece tot mai mică arătându-mi că timpul este aproape pe sfârșite. Mă ridic și mă îndrept spre chiuvetă pentru a înlătura spuma care a devenit tare, asemenea unei măști. Privesc atent minute îndelungate și constat că arăta mai bine, dar nu avea cum să fie în ordine următoarea zi. Încerc să redevin calmă și îmi spun că trebuie să aștept pentru rezultate. Ajungând înapoi în cameră mă îndrept țintă spre “coșulețul” în care se află toate produsele mele, de la creme până la parfumuri și alte produse cosmetice. Aleg să aplic ceea ce folosesc pentru a îmi curăța tenul.

 

 

Nu sunt genul de persoană care să aibă probleme legate de acnee, având din fericire o piele frumoasă și fină, rare fiind momente ca acestea dar mereu când nu ar trebui să se întâmple. Îmi place să folosesc creme sau măști pentru față din când în când, este plăcut să ai momentul tău de relaxare și să te poți baza pe o marcă de încredere. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am în acea situație o mască purificatoare și benzi de curățare pentru puncte negre create de specialiști pentru gama Gerovital, asemenea celor prezentate de mine, acum.

Deși nu am reușit să scap de coș sub nici o formă, mintea m-a împins spre singurul lucru pe care îl mai puteam face: să îl scot. Deși a fost o încercare eșuată și am făcut mai mult rău de cât bine, am reușit totuși să trec peste și să mă distrez alături de toată lumea dansând și purtând fel și fel de discuții. Am fost cum s-ar spune „gata de selfie„, mulțimile de poze fiind nelipsite din albumul meu plin cu amintiri frumoase!

 

Această postare este înscrisă în competiția oferită de SuperBlog!

This article has 1 comment

  1. Pingback: Proba 4. Gata de selfie, cu Gerovital Stop Acnee

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *